Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян привітав професорсько-викладацький склад та студентів юридичного факультету ЧНУ

Прес-центр

Новини

20.05.2016 17:00

Іван Мунтян привітав професорсько-викладацький склад та студентів юридичного факультету ЧНУ |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 20 травня, керівник представницької влади краю взяв участь в урочистостях, що відбулися у чернівецькій обласній філармонії з нагоди 25-ї річниці з дня відродження юридичного факультету складі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

«Ваш факультет є яскравим прикладом вагомих здобутків та високих досягнень у галузі юриспруденції. Адже сьогодні випускники юридичного факультету ЧНУ обіймають високі посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органах та органах судочинства, адвокатурі і нотаріаті. Вважаю, що найбільша заслуга в цьому належить вам, шановні викладачі, доценти і професори. А вам, шановні студенти, хочу побажати уже незабаром долучитися по почесної справи державного будівництва та захисту прав і свобод громадян України», – зазначив Іван Мунтян, вітаючи учасників урочистого зібрання.

Відтак, за високий професіоналізм, значний внесок у розвиток науки і освіти, вагомі досягнення у сфері захисту законних прав та інтересів громадян та з нагоди 25-ї річниці з дня відродження юридичного факультету складі Чернівецького національного університету голова обласної ради нагородив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради кращих викладачів факультету.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua