Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

18.11.2016 15:21
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Депутати наголошують на потребі відновлення дорожньої інфраструктури Путильського району

Прес-центр

Новини

10.05.2016 14:40

Депутати наголошують на потребі відновлення дорожньої інфраструктури Путильського району |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо відновлення транспортного сполучення з Путильським районом Чернівецької області підтримала 5-та сесія обласної ради.

Депутати звертають увагу Прем’єра на те, що стихійні лиха 2008 та 2010 років завдали значних збитків дорожній інфраструктурі Чернівецької області, і наймасштабнішими виявились руйнування саме у гірському Путильському районі. «На даний час транспортне сполучення з Путильським районом здійснюється по тимчасових мостах, які практично вичерпали свій ресурс, та неналежно відновлених дорогах, - йдеться у зверненні. – Подальше зволікання із проведенням відновлювальних робіт призведе до руйнації не лише постраждалих, але і частково відбудованих об’єктів». Народні обранці наголошують, що така ситуація негативно впливає на інтенсивність та безпеку дорожнього руху, технічний стан транспортних засобів, погіршує інвестиційну привабливість району та викликає масову хвилю обурення місцевих жителів.

Загальна потреба у коштах на проведення цих робіт у цінах 2008 року складає 399,052 млн. грн., а відповідно до розподілу дорожнього бюджету на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабміну, Чернівецькій області взагалі не передбачено кошти на відновлення вказаних об’єктів, тож депутати облради просять вирішити питання щодо виділення необхідних коштів.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua