Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Добро. Благодійність. Милосердя. >  Перші 9 сімей з числа вимушених переселенців отримали житло на Буковині

Прес-центр

Новини

04.05.2016 18:59

Перші 9 сімей з числа вимушених переселенців отримали житло на Буковині |  Добро. Благодійність. Милосердя.

Тема новини: Назва теми

Ключі від дев’яти помешкань урочисто вручив сьогодні, 4 травня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян соціально вразливим сім’ям внутрішньо переміщених осіб, які обрали Буковину для проживання на час військових дій на Сході України та анексії АР Крим.

Так, цілий поверх гуртожитку у селищі Кострижівка Заставнівського району було капітально відремонтовано для потреб вимушених переселенців за кошти Європейського союзу та обласної ради в рамках спільного проекту «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб у Чернівецькій області». Усі помешкання умебльовано, кухні та санвузли спільного користування устатковано необхідною технікою.

«Усе починається з добра. І сьогодні спільно з нашими європейськими партнерами ми робимо насправді дуже добру справу. Сьогоднішня подія руйнує усі стереотипи про роз’єднаність української нації, адже сьогодні Схід і Захід разом. А у єдності, як ми знаємо, сила, єдність – ключ до перемоги. Бажаю усім новоселам комфортного проживання у нових домівках», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до родин, яких війна змусила шукати кращої долі на Буковині.

У свою чергу секторальний менеджер Представництва ЄС в Україні Тетяна Шульга наголосила на тому, що надавши вищезгаданий грант, Європа допомогла відповісти на найгостріші виклики, які сьогодні постали перед частиною жителів Півдня та Сходу України. «Представництво ЄС в Україні й надалі буде підтримувати заходи, спрямовані на адаптацію вимушених переселенців. Зокрема, прийнято рішення продовжити конкурс з відбору перспективних бізнес-планів. А для найменших переселенців будуть організовані екскурсійні тури Буковиною та майстер-класи з народних ремесел», – підсумувала Тетяна Шульга.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua