Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальний захист >  Соціально вразливі громадяни з числа вимушених переселенців отримають 13 соціальних квартир на Заставнівщині

Прес-центр

Новини

23.03.2016 13:49

Соціально вразливі громадяни з числа вимушених переселенців отримають 13 соціальних квартир на Заставнівщині |  Соціальний захист

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 23 березня, керівник представницької влади краю відвідав смт Кострижівку Заставнівського району, де оглянув поверх місцевого гуртожитку, реконструйований в рамках реалізації проекту ЄС «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб у Чернівецькій області» під житло для внутрішньо переміщених осіб. Виконавцем проекту виступила Чернівецька обласна рада, власний внесок якої у загальну вартість проекту становить 41 тис. євро.

Так, Іван Мунтян спільно із Кострижівським селищним головою Володимиром Старком, директором Заставнівського територіального центру соціального обслуговування Лілією Семенюк та представником підрядної організації ТОВ «Професіонал Плюс», оцінив якість виконаних ремонтно-оздоблювальних робіт та оглянув готові для заселення житлові приміщення. «Усі роботи з реконструкції даного приміщення під житло для переселенців виконано належним чином. Під’єднано усі комунікації, завезено найнеобхідніші меблі та побутову техніку. Залишається лише відремонтувати міжповерхові сходи та майданчики другого під’їзду, яким користується решта мешканців гуртожитку. Доручаю здійснити ці роботи за рахунок наявної економії коштів до 15 квітня цього року», – наголосив посадовець та додав, що днями звернувся до облдержадміністрації з листом щодо виділення коштів для виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію діючої трансформаторної підстанції.

Відтак Іван Мунтян ознайомив голову Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука з умовами, у яких вже незабаром проживатиме низка сімей переселенців зі східних областей України та АР Крим. «Для завершення всього комплексу робіт залишається збільшити потужність електромережі, адже усі житлові приміщення опалюються за допомогою електроконвекторів», – підсумував голова обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua