Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.03.2016 09:31
Графік особистого прийому громадян


    депутатами Чернівецької обласної ради

18.03.2016 11:50
Графік прийому громадян депутата облради Жука Ю.Г.


    Перший понеділок місяця Шилівці – з 9.00 до 11.00 год. Бочківці – з 11.30 до 13.30 год. Грозинці – з 14.00 до 16.00 год. (Приміщення сільської ради)

25.01.2016 15:09
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс


    Чернівецька обласна рада відповідно до частини 2 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу "Новоселицький медичний коледж Буковинського державного медичного університету".

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Іван Мунтян: Бути свідком знакових для Буковини подій завжди почесно

Прес-центр

Новини

09.03.2016 18:31

Іван Мунтян: Бути свідком знакових для Буковини подій завжди почесно |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Презентація мовлення радіостанції «Буковина» в FM-діапазоні відбулася сьогодні, 9 березня, в обласному центрі. Привітати директора регіональної філії Національної телекомпанії України Любов Годнюк, директора творчого об’єднання програм радіо «Буковина» Тараса Лазарука та весь колектив радіостанції з цією довгоочікуваною подією прийшов голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, а також народні депутати України Богдан Онуфрик та Владислав Севрюков.

«Бути свідком знакових для Буковини подій завжди почесно. От і сьогодні ми перегортаємо нову сторінку в історії радіомовлення на Буковині. Не одне покоління радійників своєю наполегливою працею наближало цю подію, яка направду є знаковою. Адже відтепер буковинці зможуть слухати передачі з улюбленими ведучими й на ФМ-частоті, що ще більше спростить доступ до радіо-контенту. Дякую вам за подвижницьку працю та бажаю нових успіхів й звершень на професійній ниві», – наголосив керівник представницької влади регіону, звертаючись до творчого колективу радіостанції.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua