Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.03.2016 09:31
Графік особистого прийому громадян


    депутатами Чернівецької обласної ради

18.03.2016 11:50
Графік прийому громадян депутата облради Жука Ю.Г.


    Перший понеділок місяця Шилівці – з 9.00 до 11.00 год. Бочківці – з 11.30 до 13.30 год. Грозинці – з 14.00 до 16.00 год. (Приміщення сільської ради)

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  На п’ятій позачерговій сесії Заставнівської районної ради

Прес-центр

Новини

03.03.2016 16:14

На п’ятій позачерговій сесії Заставнівської районної ради  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Відбулася п’ята позачергова сесія Заставнівської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Сергій Капіцький. Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік, затвердили Положення про депутатський фонд на виконання депутатських повноважень депутатами районної ради щодо соціальної підтримки малозабезпечених верств населення, а також прийняли рішення про вихід районної ради зі складу співзасновників районної газети «Голос краю».
         З
метою вдосконалення роботи органів місцевого самоврядування та подальшого розвитку співпраці і зміцнення взаємних зв’язків між радами народні обранці ухвалили  рішення про встановлення партнерських зв’язків між Заставнівською районною радою та Ужгородською районною радою Закарпатської області.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua