Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.03.2016 09:31
Графік особистого прийому громадян


    депутатами Чернівецької обласної ради

18.03.2016 11:50
Графік прийому громадян депутата облради Жука Ю.Г.


    Перший понеділок місяця Шилівці – з 9.00 до 11.00 год. Бочківці – з 11.30 до 13.30 год. Грозинці – з 14.00 до 16.00 год. (Приміщення сільської ради)

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  За круглим столом обговорили перспективи розвитку бізнесу для переселенців зі Сходу

Прес-центр

Новини

01.03.2016 15:31

За круглим столом обговорили перспективи розвитку бізнесу для переселенців зі Сходу |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у роботі круглого столу «Можливості становлення бізнесу внутрішньо переміщеними особами та кооперація з місцевим бізнесом у Чернівецькій області». Захід, який ініціювала Голова громадської організації «Донбас український» Світлана Шиян, проходив на базі Чернівецького міського центру зайнятості.

В роботі круглого столу взяли участь представники громадськості, журналісти, роботодавці, представники міської та обласної рад, переселенці-учасники проекту «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб у Чернівецькій області», виконавцем якого є Чернівецька обласна рада.

В рамках цього проекту було відремонтовано два житлових будинки в Глибоцькому та Заставнівському районах, де обладнано квартири для більше ніж 20-ти сімей переміщених осіб. Відбувся конкурс бізнес-планів переселенців, який дозволив 21 підприємцю зі Сходу України започаткувати або розвинути свій бізнес у нашій області. Переміщені особи також отримують психологічну, юридичну та соціальну підтримку.

«Дуже важливо, щоб інтеграція українців, які для постійного місця проживання приїхали з Донбасу в Чернівецьку область, проходила природнім чином та стала яскравим позитивним доповненням в бізнес, культурну та соціальну сферу міста Чернівці та області загалом», - наголосив заступник голови облради Віталій Мельничук.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua