Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.03.2016 09:31
Графік особистого прийому громадян


    депутатами Чернівецької обласної ради

18.03.2016 11:50
Графік прийому громадян депутата облради Жука Ю.Г.


    Перший понеділок місяця Шилівці – з 9.00 до 11.00 год. Бочківці – з 11.30 до 13.30 год. Грозинці – з 14.00 до 16.00 год. (Приміщення сільської ради)

25.01.2016 15:09
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс


    Чернівецька обласна рада відповідно до частини 2 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу "Новоселицький медичний коледж Буковинського державного медичного університету".

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Депутати рекомендують призупинити рішення Кабміну про реорганізацію БДФЕУ

Прес-центр

Новини

29.02.2016 13:01

Депутати рекомендують призупинити рішення Кабміну про реорганізацію БДФЕУ |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Ситуацію, яка склалась довкола приєднання Буковинського державного фінансово-економічного університету до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича повторно розглянула постійна комісія обласної ради з питань освіти, науки, культури, спорту та молодіжної політики (голова комісії – Іван Гешко). На засіданні йшлось про порушення вимог Регламенту при прийнятті Кабміном рішення про реорганізацію, про юридичну невизначеність умов подальшого навчання студентів та роботи викладацького складу та інші можливі наслідки реорганізації. Зваживши на те, що в даний час справа перебуває на розгляді в суді, члени комісії рекомендували голові обласної ради звернутись до Кабінету Міністрів України щодо призупинення дії наказу Міністерства освіти і науки «Про реорганізацію Буковинського фінансово-економічного університету».

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua