Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Суспільство >  «Обласна ветеранська організація орієнтується на примирення всіх ветеранів в ім’я України», - Віталій Мельничук

Прес-центр

Новини

03.02.2016 17:40

«Обласна ветеранська організація орієнтується на примирення всіх ветеранів в ім’я України», - Віталій Мельничук |  Суспільство

Тема новини: Назва теми

Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у розширеному засіданні президії ради Чернівецької обласної організації ветеранів України. Звертаючись до присутніх, заступник голови облради  підтримав їх прагнення до примирення всіх ветеранів в ім’я України та наголосив на потребі тіснішого спілкування з молодіжними та громадськими організаціями, активнішого реального спілкування з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади.

«Приємно було відчути, що Чернівецька обласна ветеранська організація за останній час активно долучилася до волонтерського руху на підтримку бійців АТО, - наголосив Віталій Мельничук, - значно більше, ніж раніше опановує напрямок розвитку української культури, поширення та утвердження місцевих традицій, з розумінням потреби взаємопримирення звертає увагу на нелегкі сторінки історії України та нашого краю».

На засіданні було порушено низку нагальних питань, для вирішення яких потрібна участь місцевої представницької та виконавчої влади. Йшлось про соціальний захист ветеранів, їх оздоровлення, залучення представників ветеранського активу до співпраці з органами місцевого самоврядування, їх участі у різноманітних заходах, які відбуваються в області, активізацію роботи з молодіжними організаціями.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua