Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Сесія облради затвердила Порядок надання одноразової грошової допомоги

Прес-центр

Новини

20.01.2016 15:02

Сесія облради затвердила Порядок надання одноразової грошової допомоги  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Загальні організаційні та процедурні засади розгляду заяв та механізм надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим та іншим громадянам, які опинились у скрутному становищі, потребують підтримки з боку держави та проживають у Чернівецькій області, визначив відповідний Порядок, затверджений 2-ю сесією облради.

Так, одноразова грошова допомога може бути надана ветеранам війни і праці, інвалідам, реабілітованим, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, біженцям, особам, звільненим з місць позбавлення волі, одиноким громадянам,  багатодітним сім’ям та іншим громадянам. Одноразова допомога надається, якщо розмір середньомісячного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за останні шість місяців не перевищував прожиткового мінімуму. Громадянин може отримати її один раз протягом календарного року у розмірі, що не перевищує двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб.

Для отримання допомоги слід звернутись із заявою на ім’я голови облдержадміністрації або голови обласної ради, або керівництва Департаменту соціального захисту населення ОДА, вказавши обставини, що спонукали звернутись за грошовою допомогою.

 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua