Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.09.2016 15:57
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

13.07.2016 10:49
Проводиться конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"


    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». До участі у конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів: обласні, районні, міські, селищні та сільські ради, об’єднані територіальні громади. Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій. (реалізації проекту, програми, комплексу заходів під час здійснення яких отримано позитивні практичні результати).

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Задля зміцнення добросусідських відносин та рівноправного співробітництва

Прес-центр

Новини

23.12.2015 09:50

Задля зміцнення добросусідських відносин та рівноправного співробітництва |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

    

    Голова Чернівецької обласної ради Іван МУНТЯН провів першу на цій посаді офіційну зустріч з Генеральним Консулом Румунії в Чернівцях Елеонорою МОЛДОВАН. В ході зустрічі керівник крайової представницької влади порушив актуальні питання посилення транскордонної співпраці, зміцнення та поширення робочих взаємин між органами місцевого самоврядування Чернівецької області та Румунії. Іван МУНТЯН висловився за відновлення таких форм співпраці, як виїзні сесії Чернівецької обласної, Сучавської та Ботошанської повітових рад на території партнерських регіонів. Він також висловив бажання спільними зусиллями організувати відвідини керівниками новостворених обєднаних територіальних громад найбільш успішних територіальних громад Румунії з метою запозичення передового досвіду управління територіями за європейськими стандартами. Голова Чернівецької обласної ради висловив впевненість у тому, що міжнародні пункти перетину кордону у Красноїльську та Дяківцях, обладнані за вимогами Європейського Союзу, будуть відкриті у 2016 році. Він висловив готовність сприяти у посилення боротьби з проявами корупції у транскордонних та міжнародних стосунках.

         Генеральний Консул Румунії в Чернівцях Елеонора МОЛДОВАН привітала Івана МУНТЯНА з нагоди обрання на посаду керівника обласної представницької влади та висловила готовність сприяти у подальшому розвитку всебічних та взаємовигідних міжнародних та міжрегіональних відносин між регіонами Румунії та Чернівецькою областю.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua