Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальний захист >  Іван Мунтян бере під особистий контроль функціонування реабілітаційного центру «Особлива дитина»

Прес-центр

Новини

04.12.2015 12:38

Іван Мунтян бере під особистий контроль функціонування реабілітаційного центру «Особлива дитина» |  Соціальний захист

Тема новини: Назва теми

Буковинський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина» з нагоди Міжнародного дня інвалідів відвідали голова обласної ради Іван Мунтян та голова облдержадміністрації Олександр Фищук. Це заклад, якому на території області немає аналогів.

Голова обласної ради високо оцінює роботу потужного центру, який усього за рік зумів підняти рівень охоплення своїми послугами потребуючих дітей-інвалідів з 7 до 30%, залучив до співпраці міжнародних партнерів і зберіг та розширив команду професіоналів. Водночас, усвідомлюючи потребу у послугах усіх 2400 дітей з особливими потребами, які мешкають на Буковині, він закликав депутатів та буковинську громаду підтримати заклад, а також дбати про забезпечення потреб людей з обмеженими можливостями.

«Ми прагнемо європейських стандартів організації життя, а це і створення всіх можливостей для повноцінного життя людям з інвалідністю», - наголосив Іван Мунтян, запевнивши не лише, що обласна рада і надалі опікуватиметься соціальним центром, але й що він, як її голова, триматиме це питання під особистим контролем.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua