Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Проекти та інвестиції >  У будівлях гуртожитків для переселенців проводяться ремонтні роботи

Прес-центр

Новини

03.11.2015 16:15

У будівлях гуртожитків для переселенців проводяться ремонтні роботи |  Проекти та інвестиції

Тема новини: Назва теми

Нещодавно обласна рада підписала договір підряду за результатами тендеру на ремонтні роботи в будівлі гуртожитку для переселенців у селі Михайлівка Глибоцького району. Переможцем тендеру стала компанія «Професіонал плюс» (м.Чернівці). Сьогодні на даному об’єкті в рамках реалізації обласною радою проекту ЄС «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб у Чернівецькій області» розпочалися ремонтні роботи. В гуртожиток планується заселити 9 соціально вразливих родин переселенців.

У с. Кострижівка Заставнівського району, де для внутрішньо переміщених осіб відбудовується 13 квартир, ремонтні роботі розпочато раніше. Компанія «Професіонал плюс», яка виграла тендер на виконання ремонтних робіт, завезла будівельні матеріали, замінила електричні мережі, провела нові труби водогону, наразі модернізує мережу водогону. На даний час ремонтують покрівлю будинку та виконують штукатурні роботи. У першій декаді листопада буде замінено вікна та двері та продовжено роботи з монтажу систем життєзабезпечення. До кінця грудня цього року у гуртожиток планується заселити родини переселенців.

Бажаючих долучитися до проведення будівельних робіт з числа внутрішньо переміщених осіб просимо контактувати з командою проекту (Чернівецька обласна рада, вул. Грушевського, 1, каб. 308, тел. 57-54-05).

Родини, які хочуть поселитися в гуртожитки в с. Михайлівка або в с. Кострижівка, мають написати про це заяву (каб. 308, вул. Грушевського, 1). За додатковою інформацію можна звернутися за телефоном:  57-54-05.

 

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua