Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.09.2016 15:57
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

13.07.2016 10:49
Проводиться конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"


    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». До участі у конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів: обласні, районні, міські, селищні та сільські ради, об’єднані територіальні громади. Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій. (реалізації проекту, програми, комплексу заходів під час здійснення яких отримано позитивні практичні результати).

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  З Днем народження, шановний Михайле Івановичу!

Прес-центр

Новини

23.10.2015 11:14

З Днем народження, шановний Михайле Івановичу! |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Виконавчий апарат обласної ради щиросердно вітає з нагоди Дня народження голову Чернівецької обласної ради шостого скликання Михайла Івановича Гайничеру! Цієї гарної осінньої днини зичимо високоповажному іменинникові, доброзичливому керівникові, мудрому наставнику міцного здоров’я, невичерпного оптимізму та наснаги, родинного щастя, найповнішої реалізації життєвих планів. Бажаємо Вам сповна відчути всю міру поваги та шани, яку мають до Вас колеги та однодумці. Нехай завжди поруч з Вами у житті будуть притаманні Вам мудрість у словах та вчинках, відданість та цілеспрямованість у всіх справах та успіх у праці на благо Буковини та України.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua