Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  Но офіційній церемонії відкриття медичного центру "Angelholm" в Чернівцях

Прес-центр

Новини

02.10.2015 17:29

Но офіційній церемонії відкриття медичного центру "Angelholm" в Чернівцях |  Медицина

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистій церемонії офіційного відкриття шведсько-українського медичного ортопедичного центру «Енгельхольм» («Angelholm»). У своєму вітальному слові він підкреслив важливість функціонування центру з новітнім обладнанням та сучасними медичними технологіями, який спеціалізується на ортопедії. Керівник обласної представницької влади наголосив, що новостворений медичний заклад пройшов непростий шлях становлення, що пов’язано із застосуванням новаторських методик діагностики, оперативних втручань,  післяопераційної реабілітації та амбулаторного лікування хворих, які дотепер не використовувались у вітчизняній медицині. Завдяки ентузіазму головного лікаря центру, експерта в галузі ендопротезування, заслуженого лікаря України Ярослава ВАСИЛЬЧИШИНА, лікарів - науковців  Ірини Маковійчук, Оксани АНДРІЄЦЬ, у 2012 році в Чернівецькому центрі «Angelholm» було створено відділення інтервенційної кардіології з новітнім ангіографом, що дало можливість успішно проводити в Чернівцях коронарографію та стентування коронарних судин серця. Завдяки цьому за короткий час вдалось врятувати понад 60 донедавна безнадійних хворих та допомогти іншим немічним позбутися необхідності довготривалого і затратного лікування. Вже незабаром завдяки фахівцям центру «Енгельхольм», фахівцям буковинської медицини та за підтримки постійних комісій Чернівецької обласної ради ще один новітній ангіограф запрацює також у Чернівецькому кардіологічному диспансері. 

Михайло ГАЙНИЧЕРУ висловив щиру вдячність Надзвичайному та Повноважному Послу Королівства Швеція в Україні Андреасу фон Бекерату, медикам шведського міста Енгельхольм, фахівцям Буковинського державного медичного університету, колективу центру «Енгельхольм» за дієву допомогу у справі надання сучасних медичних послуг жителям області та гостям Буковинського краю.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua