Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Історія >  Чернівецькі науковці презентували історію розвитку органів влади на території області

Прес-центр

Новини

16.09.2015 16:34

Чернівецькі науковці презентували історію розвитку органів влади на території області  |  Історія

Тема новини: Назва теми

Сьогодні група науковців-істориків Чернівецького національного університету та Чернівецького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування презентували колективну монографію «Історія розвитку органів влади на території Чернівецької області». Колектив авторів зібрав в одній праці відомості про особливості управління та специфіку діяльності органів влади на території Чернівецької області з найдавніших часів і до сьогодні, в періоди перебування краю у складі різних держав. Історики наголосили, що представлена монографія є першим комплексним дослідженням системи управління не лише в області, а й в Україні загалом.

Вітаючи науковців із виходом у світ такого фундаментального наукового доробку, голова обласної ради Михайло Гайничеру зауважив, що книга найперше розрахована на фахівців, дослідників і практиків. Знадобиться вона і тим, хто працює в органах влади сьогодні, в час проведення децентралізації та реформування системи влади. Голова облради висловив міркування, що з окремими тезами та висновками можна сперечатись, але авторський погляд дає читачу можливість для роздумів та формування власного бачення. Михайло Гайничеру також зазначив, що наші сучасники вписують свої новели у історію розвитку органів влади і місцевого самоврядування, а вже наскільки вони вдалі – оцінять наступники.

Авторів видання привітав також заступник голови обласної ради Валентин Маніліч та Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua