Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

10.03.2017 14:50
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю послуг з перевезень автомобільним транспортом на 2017рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

10.03.2017 14:43
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю поліграфічних послуг на 2017рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

10.03.2017 14:35
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю послуг з організації харчування на 2017рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Наука і техніка >  Буковинська дослідна станція відзначає 75-річчя

Прес-центр

Новини

10.09.2015 16:30

Буковинська дослідна станція відзначає 75-річчя |  Наука і техніка

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у відкритті міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 75-річчя заснування Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України. Дослідна станція, колектив якої складається з 52 працівників, здійснює свою діяльність у напрямку розробки ґрунтозахисних систем землеробства, селекції і насінництва сільськогосподарських культур, вдосконалення існуючих та виведення нових порід та породних груп у тваринництві, здійснення науково-консультаційного та інформаційного забезпечення товаровиробників різних форм власності та багато іншого.

Вітаючи працівників та ветеранів дослідної станції, Михайло Гайничеру зауважив, що установа працює у різних галузях сільського господарства, їхня тривала і копітка робота дає свої результати, які слід найповніше використовувати у практичних розробках, адже транскордонні корпорації поступово захоплюють український ринок, витісняючи вітчизняного виробника. Голова обласної ради також висловив вдячність Національній академії аграрних наук за збереження мережі наукових закладів, в числі яких і Буковинська дослідна станція. Він побажав працівникам установи, щоб їхні ряди поповнились молодими перспективними науковцями, які розвиватимуть аграрну науку в інтересах нашого краю. Михайло Гайничеру вручив Почесні грамоти обласної ради чотирьом працівникам станції.

В урочистостях взяли участь також академік НААН, заслужений працівник сільського господарства Михайло Бащенко, заступник голови облдержадміністрації Віталій Усик, керівники науково-дослідних установ України та Молдови.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua