Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  У Сучавському повіті триває 14-й футбольний турнір «Чотири регіони для Європи»

Прес-центр

Новини

08.08.2015 16:18

У Сучавському повіті триває 14-й футбольний турнір «Чотири регіони для Європи»  |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру та голова облдержадміністрації Олександр Фищук побували на урочистому відкритті 14-го міжнародного турніру з футболу серед молоді «Чотири регіони для Європи», який проходить у Сучавському повіті Румунії.

Відповідно до спільної заяви «Чотири регіони для Європи», підписаної 3 червня 2000 р. у м. Аугсбург (Німеччина), у турнірі традиційно беруть участь юнацькі футбольні команди з Чернівецької області України, Сучавського повіту Румунії, департаменту Майєнн Франції та округу Швабія Німеччини.  Цей міжнародний спортивно-мистецький проект успішно реалізується з 2002 року, коли відбувся перший турнір. Відтоді кожна із сторін-учасниць по черзі приймає змагання на своїй території. За цей час безперечним рекордсменом за кількістю перемог стала команда округу Швабія, яка шість раз отримувала золото турніру. Чернівчанам вдалось вибороти перемогу двічі. Поруч із футбольними іграми відбуваються різноманітні мистецькі проекти – музичні, художні, кулінарні.

Цього року футбольні матчі відбуваються на полі села Пожорита Сучавського повіту. На урочисте відкриття 14-го футбольного турніру прибули керівники чотирьох регіонів-учасниць та офіційні делегації. Михайло Гайничеру та Олександр Фищук привітали всіх учасників змагань, а нашим хлопцям побажали перемоги. У першій же грі побажання справдились – чернівчани здолали господарів поля. Натхнення юним футболістам, а це 16-літні вихованці Чернівецької ДЮСШ із футболу, додавали також уболівальники з Чернівців, які приїхали спеціально на матчі нашої команди.

У рамках турніру відбулися зустрічі між керівниками чотирьох регіонів, спілкування політичних делегацій. Румунська сторона також запропонувала гостям насичену пізнавальну програму – їх запросили в місцеві освітні та соціальні заклади, духовно-мистецькі центри. Словом, заплановані заходи відповідають меті цього міжнародного проекту – формування спільного європейського культурологічного простору, поглиблення різносторонньої співпраці між регіонами.

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua