Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Законність і правопорядок >  Суд апеляційної інстанції визнав законним рішення про повернення «Аптеки № 100» у Чернівцях в обласну комунальну власність

Прес-центр

Новини

25.05.2015 14:15

Суд апеляційної інстанції визнав законним рішення про повернення «Аптеки № 100» у Чернівцях в обласну комунальну власність |  Законність і правопорядок

Тема новини: Назва теми

Львівський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення Господарського суду Чернівецької області, який визнав незаконним рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради про оформлення права комунальної власності територіальної громади м. Чернівці на приміщення по вул. Червоноармійській, 85 у Чернівцях та недійсним відповідне свідоцтво про право власності.

Доводи про те, що приміщення майнового комплексу аптеки № 100 по вул. Червоноармійській (Героїв Майдану) у Чернівцях є власністю Чернівецької міської ради, суд визнав необгрунованими та повернув його у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області як таке, що в процесі розмежування державної та комунальної власності правомірно було передано до комунальної власності Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua