Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  Керівники області зустрілись з ветеранським активом краю

Прес-центр

Новини

05.05.2015 17:17

Керівники області зустрілись з ветеранським активом краю |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у зустрічі керівників представницької та виконавчої влади області з ветеранським активом краю. Представники районних осередків ветеранських організацій обговорили з керівниками міста та області питання соціального захисту ветеранів, забезпечення належного медичного обслуговування, підтримки у вирішенні побутових, господарських питань, низку інших нагальних проблем.

Михайло Гайничеру побував також на святковому вогнику для ветеранів, організованому Чернівецькою обласною організацією ветеранів України на чолі з Василем Юрійчуком. Голова обласної ради щиро привітав присутніх з Днем Перемоги та відзначив, що багато буковинців воювали на різних фронтах, а у Чернівцях оселились чимало визволителів міста з інших регіонів, і всі вони заслуговують на щиру подяку та шану від нащадків. Михайло Гайничеру зауважив, що, на жаль, у 1945 році не завершилась історія військових дій для нашої держави - нащадкам ветеранів довелось воювати в Афганістані та інших гарячих точках, а нині військові дії відбуваються і на території нашої країни. Тому сьогодні найперше побажання - миру, адже саме ті, хто брав участь у бойових діях, найкраще можуть зрозуміти ціну миру. Михайло Гайничеру вручив Почесні грамоти обласної ради активістам районних осередків ветеранських організацій.

У святкових заходах взяли участь також голова облдержадміністрації Олександр Фищук та Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua