Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.12.2017 10:11
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

22.12.2017 10:09
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  У Новоселицькому районі завершено реалізацію транскордонного проекту

Прес-центр

Новини

27.04.2015 15:58

У Новоселицькому районі завершено реалізацію транскордонного проекту |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Голова  Новоселицької районної ради Роман Криган спільно з головою райдержадміністрації Євгенією Бойко, представниками Румунії та Республіки Молдова взяли участь у підсумковій конференції з реалізації міжнародного проекту «Підвищення безпеки життєдіяльності населення в долині річки Прут», який профінансовано Євросоюзом в рамках співробітництва Україна - Румунія - Республіка Молдова. Бюджет проекту складає близько 1 395 415,09 євро.

За повідомленням Новоселицької райради, у рамках його реалізації розроблено та налагоджено ефективну співпрацю транскордонного партнерства у випадку екстрених повеней. Запроваджено практичний досвід Румунії, Франції, Нідерландів і Німеччини з питань попередження паводків та створення волонтерських груп. У кожному населеному пункті по трасі Магала – Мамалига облаштовано 11 інформаційних центрів. У районі вздовж річки Прут встановлено три гідропости та здійснено укріплення берегів в межах села Тарасівці. Населені пункти забезпечені катамаранами, моторними човнами і мотопомпами.

Представники регіональних органів влади та іноземні гості нагородили кращих учасників проекту та висловили щирі слова вдячності за плідну роботу.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua