Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.02.2015 11:51
Депутатам Чернівецької обласної ради VI скликання


    Депутатам Чернівецької обласної ради необхідно до 1 квітня 2015 року подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік: працюючим – за місцем роботи, самозайнятим особам (підприємцям) та непрацюючим, в тому числі пенсіонерам, – до Чернівецької обласної ради (каб.№ 339).

23.02.2015 17:11
Голів районних рад, сільських, селищних та міських голів запрошують до Школи місцевого самоврядування


    Проект DESPRO оголошує новий конкурсний відбір до чергової Школи місцевого самоврядування, яка розпочнеться 4 травня 2015 року дистанційним (електронним) курсом, а потім проходитиме у м.Києві у вигляді очного навчання протягом 20-22 травня 2015 року. До Школи запрошуються представники органів місцевого самоврядування ― члени всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування: сільські та селищні голови; голови районних рад; мери малих міст. Для участі у навчанні необхідно заповнити Анкету та надіслати її факсом, поштою або електронним повідомленням до 12 квітня 2015 року (включно) із поміткою “заявка на участь у Школі місцевого самоврядування” на адресу:
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  З нагоди Дня народження

Прес-центр

Новини

23.02.2015 11:59

З нагоди Дня народження |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Валерія КАРВАЦЬКОГО та Олександра  СМОТРА. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, удачі та щастя, злагоди і добра, тепла і затишку в родинному колі, земних гараздів, невичерпної життєвої енергії, милості Господньої, щирості друзів, оптимізму і наснаги, поваги та шани людської, успіхів у житті та праці.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua