Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  На шляху європейської інтеграції >  В інтересах покращання умов внутрішньо переміщених осіб

Прес-центр

Новини

20.01.2015 14:49

В інтересах покращання умов внутрішньо переміщених осіб |  На шляху європейської інтеграції

Тема новини: Назва теми

20 січня відбулась презентація проекту «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо - переміщених осіб в Чернівецькій області» за фінансового сприяння Європейського Союзу. Виконавцем цього першого в Україні проекту з надання цільової допомоги внутрішньо переміщеним особам стала Чернівецька обласна рада спільно з партнерами – Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації та Чернівецькою міською радою. У презентації взяли участь голова обласної ради Михайло Гайничеру, перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та в.о. заступника голови обласної державної адміністрації, директор Департаменту соціального захисту населення Олена Верига, посадовці органів місцевого самоврядування низки районів краю, журналісти, представники громадськості.

За словами одного з авторів проекту, начальника відділу інвестицій та міжнародних зв’язків Чернівецької міської ради Тетяни Татарчук, головною метою проекту є створення сприятливих умов для життя та соціально-психологічної адаптації внутрішньо переміщених осіб на території Чернівецької області, а саме в селах Михайлівка Глибоцького району та Кострижівка Заставнівського району. В процесі реалізації проекту багатодітні родини та представники інших соціально вразливих груп з числа внутрішньо переміщених осіб отримають тимчасове житло, побутову техніку, інші предмети першої необхідності, допомогу у працевлаштуванні, спрощений доступ до соціальних послуг, юридичне та психологічне консультування, допомогу у стосунках з банківськими установами, у відновленні втрачених документів тощо.

Загальний бюджет проекту становить 293 860 євро, у тому числі: 251 860 грн. - грант Європейського Союзу, 41 000 євро – власний внесок учасників проекту. Термін дії проекту – 16 місяців.

На завершення презентації учасники та партнери проекту скріпили своїми підписами відповідний грантовий контракт.   

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua