Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Лісове господарство >  Новорічні ялинки в Чернівецькій області маркуватимуть спеціальними бирками

Прес-центр

Новини

19.12.2014 16:15

Новорічні ялинки в Чернівецькій області маркуватимуть спеціальними бирками  |  Лісове господарство

Тема новини: Назва теми

З метою протидії незаконним рубкам хвойних дерев та їх тіньовій реалізації у період новорічно-різдвяних свят, легально заготовлені ялинки у Чернівецькій області маркуватимуть пластиковими бирками для електронного обліку деревини. Як повідомила прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, на кожній з бирок є свій унікальний порядковий номер, занесений до єдиного реєстру електронного обліку деревини. За допомогою цього номера можна дізнатися, де саме і яким підприємством було заготовлено святкове дерево. Відсутність запитуваної інформації у реєстрі означатиме незаконність походження ялини. На території області маркування дерев здійснюватимуть бирками двох зразків: старого (чорного кольору) і нового (білого кольору).

Як повідомляє Державне агентство лісових ресурсів України, дізнатися чи дійсно дерево, яке ви хочете придбати, є законно зрубаним, можна за номерами «гарячих ліній» оперативних штабів (044) 209-69-37 або (044) 209-69-40 чи на сайті http://www.ulk.gov.ua/index.php/forestcheckmain.

 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua