Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика >  У Чернівцях проходить виїзне засідання Нацради з питань телебачення та радіомовлення

Прес-центр

Новини

05.12.2014 13:00

У Чернівцях проходить виїзне засідання Нацради з питань телебачення та радіомовлення |  Інформаційна політика

Тема новини: Назва теми

Сьогодні в Чернівцях відбулась нарада членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з керівниками телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги Чернівецької області, на якій обговорювалась діяльність телерадіоорганізацій в умовах реформування галузі, інформаційної війни, переходу від аналогового до цифрового мовлення.

У відкритті наради взяв участь голова обласної ради Михайло Гайничеру, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, заступник голови облдержадміністрації Роман Марчук.

Звертаючись до присутніх, голова обласної ради зупинився на проблемі телевізійного покриття території області та забезпечення доступу до інформаційного продукту мешканців усіх районів нашого краю. Михайло Гайничеру зауважив, що проблеми існують не лише в гірських, а й інших віддалених від обласного центру районах та висловив сподівання, що ппід час переходу на цифрове мовлення такий стан справ буде виправлений, можливо, через залучення приватних коштів та внесення змін до чинного законодавства. Голова обласної ради побажав учасникам наради плідної праці та приємного перебування на в столиці Буковини.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua