Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

28.05.2014 12:52
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА приймає пропозиції на оренду нерухомого майна


    1. Пропозиції приймаються від юридичних та фізичних осіб. 2. Інформація про об’єкти оренди:

28.05.2014 12:50
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс на оренду нерухомого майна


    Інформація про конкурс: 1. Учасники конкурсу – громадські організації, що не займаються комерційною діяльністю. 2. Мета конкурсу – визначення переможця на право укладання договору оренди за найвищою ставкою орендної плати за 1 кв.м в місяць при обов'язковому виконанні особливих умов.

26.05.2014 16:09
До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!


    25 і 26 червня 2014 року Асоціація «Єврорегіон Сірет – Прут – Дністер» проведе Економічний транскордонний Форум у м. Белць (Республіка Молдова), в якому візьмуть участь політичні діячі, бізнесмени та приватні підприємці з Румунії, Республіки Молдова, України, Західної Європи та СНД. Офіційне відкриття форуму відбудеться 25 червня о 10.00 год. в комплексі «Лідо», м. Белць, Республіка Молдова.

25.07.2013 17:09
Оголошення


    На офіційному сайті Чернівецької обласної ради в розділі «Проекти регуляторних актів» оприлюднено проект рішення «Про внесення змін до рішення X сесії обласної ради VI скликання від 31 травня 2012 року №56-10/12 «Про нормативи плати за побічні лісові користування та заготівлю другорядних лісових матеріалів». Зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту рішення приймаються протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 58023, м.Чернівці, вул. Руська, 203а. Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства. Телефон/факс: (0372) 54-08-06, e-mail: liscvoulmg@i.ua
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  П’ять хореографічних колективів представлять Чернівецьку область у Києві

Прес-центр

Новини

14.05.2014 15:05

П’ять хореографічних колективів представлять Чернівецьку область у Києві |  Культура

Тема новини: Назва теми

Вісім кращих аматорських хореографічних колективів клубних закладів Чернівецької області  взяли участь у ІІ регіональному турі ІV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії ім. Павла Вірського, який відбувся у  м. Хмельницькому.

Як повідомляє управління культури облдержадміністрації, за рішенням журі конкурсу п’ять із них виступлять у заключному турі. Балетна група заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю ім. Андрія Кушніренка Чернівецької обласної філармонії, народні аматорські ансамблі танцю «Черемшина» будинку народної творчості та дозвілля м. Вашківців Вижницького району, «Ізвораш» Глибоцького районного будинку творчості та дозвілля, «Алунелул» та дитячий хореографічний колектив «Гіочел» будинку народної творчості та дозвілля с. Горбова Герцаївського району представлятимуть Чернівецьку область восени у Києві.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua