Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  У Вижниці відбулося традиційне Свято Писанки

Прес-центр

Новини

23.04.2014 11:29

У Вижниці відбулося традиційне Свято Писанки |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

У Вижниці відбулося традиційне Свято Писанки. Цього дня площа Героїв Майдану у місті перетворилась на виставку майстрів писанкарства й вишиванки.

Як повідомили у Вижницькій райдержадміністрації, жителі та гості міста мали змогу оглянути роботи майстрів народної творчості, помилуватися різноманітними Великодніми кошиками, вишитими рушниками, серветками, оцінити учнівські малюнки писанок на асфальті.

У рамках благодійної акції «Великодні краплини надії», яка стартувала напередодні, учні Берегометської ЗОШ №2, НВК «Берегометська гімназія», Черешенської ЗОШ І-ІІІ ст. зібрали продуктові набори, подарунки та вручили вихованцям Снятинського будинку інвалідів. Дана акція проводиться щороку та має на меті допомогти онкохворим дітям, малозабезпеченим, усім тим, хто найбільше цього потребує.

Гарний настрій всім присутнім на святі дарували також виступи учнів Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості, хореографічної школи мистецтв.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua