Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  Представники обласної ради взяли участь у ювілейних Шевченківських днях у Сучаві

Прес-центр

Новини

03.04.2014 15:57

Представники обласної ради взяли участь у ювілейних Шевченківських днях у Сучаві  |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Делегація обласної ради взяла участь у відзначенні Шевченківських днів у Сучаві, організованих Генеральним Консульством Румунії в Сучаві та Союзом українців Румунії.

         У рамках відзначення відбувся симпозіум «Шевченко, людина та геній», в якому взяли участь голова Сучавської повітової ради Кетелін Іоан Некіфор, префект Сучавського повіту Флорін Сінеску, депутат Парламенту Румунії від польської меншини Гервази Лонгер. Від Чернівецької обласної ради виступив депутат Михайло Павлюк, який подарував Союзу українців Румунії цінні видання про Тараса Шевченка. В рамках симпозіуму було продемонстровано документальний фільм Валентина Шперкача «Тарас», який вкотре засвідчив наскільки актуальним залишається слово нашого українського пророка і нині.

У рамках концерту, присвяченого 200-літному ювілею великого Кобзаря, заслужений артист України, соліст Чернівецької обласної філармонії Іван Дерда порадував присутніх прекрасними творами у власному виконанні на слова Тараса Шевченка, а заслужена артистка України, артистка Чернівецького обласного українського музично-драматичного театру Діана Анепська виступила з вишуканою театралізованою композицією – поемою «Марія» Тараса Шевченка. Тепло приймала публіка і фольклорний гурт «Джерело» зі Львова та ансамбль «Козачок» з Балківців (Румунія), які неперевершено виконували українські народні танці та пісні.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua