Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  На Глибоччині підсумували роботу медичної галузі за 2013 рік

Прес-центр

Новини

11.02.2014 11:37

На Глибоччині підсумували роботу медичної галузі за 2013 рік  |  Медицина

Тема новини: Назва теми

Днями за участю голів Глибоцької районної ради Валерія Ротаря та районної державної адміністрації Миколи Загарюка відбулося засідання медичної ради району. Про це повідомили у Глибоцькій районній раді. Головуючий медичної ради, депутат обласної ради, головний лікар Глибоцького району Іван Шкробанець проаналізував роботу лікувально-профілактичних закладів за 2013 рік та окреслив завдання щоло її удосконалення на 2014 рік. За його словами, на сьогоднішній день заклади охорони здоров’я району представлені центральною районною комунальною лікарнею, 19 лікарськими амбулаторіями загальної практики сімейної медицини та 43 дільницями загальної практики сімейної медицини при Глибоцькому районному центрі ПМСД, 7 фельдшерсько-акушерськими пунктами та 7 фельдшерськими пунктами. В минулому році на галузь охорони здоров’я було виділено 36,6 млн.грн. На медикаменти витрати склали 1,8 млн.грн., з яких 752,0 тис.грн. на забезпечення безкоштовними лікарськими засобами пільгової категорії населення. 

Головний лікар району окремо зупинився на питанні стану виконання національних програм. Зокрема, в минулому році на реалізацію програми «Онкологія» при запланованій сумі 65 тис.грн. було профінансовано 67,1 тис.грн. За словами Івана Шкробанця, протягом 2013 року на обліку хворих на онкологічні захворювання перебувало 1360 осіб, з яких у 144 хворобу виявлено вперше.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua