Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Привітання >  Жителів Чернівецької області з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча привітав Голова Верховної Ради України

Прес-центр

Новини

31.10.2013 16:11

Жителів Чернівецької області з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча привітав Голова Верховної Ради України  |  Привітання

Тема новини: Назва теми

На адресу Чернівецької обласної ради надійшло вітання від Голови Верховної Ради України Володимира Рибака жителям Чернівецької області з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча.

«3 листопада 1918 року ваші героїчні земляки зібралися на велелюдне Буковинське віче, щоб на повний голос сповістити всьому світові про одвічне прагнення буковинців жити в єдиній Україні. Їхню славну естафету перейняли тисячі патріотів, які вкладали свої розум і душу у боротьбу за національне визволення», – йдеться у вітанні.

«Цього святкового дня бажаю вам міцного здоров’я, щастя, нових звершень, життєвих гараздів. Глибоко переконаний, що мудрість, терпимість, працьовитість і безмежний патріотизм нинішнього покоління буковинців допоможуть довершити те, за що впродовж багатьох десятиліть боролися кращі сини і дочки України, – збудувати таку державу, про яку вони мріяли і заради якої сповна віддавали себе. Нехай відзначення цієї історичної віхи згуртовує усіх нас на нові успіхи та досягнення», – зазначив Володимир Рибак.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua