Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  Михайло Гайничеру побував на відкритті Годилівського навчально-виховного комплексу

Прес-центр

Новини

22.10.2013 14:38

Михайло Гайничеру побував на відкритті Годилівського навчально-виховного комплексу |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистому відкритті Годилівського навчально-виховного комплексу Сторожинецького району. Він щиро привітав маленьких господарів освітнього закладу і всю громаду села з визначною подією в житті населеного пункту та Сторожинецького району загалом. Михайло Гайничеру відзначив наполегливість сільського голови Миколи Єричука, який доклав чимало зусиль для того, щоб сьогоднішня подія відбулась. Голова обласної ради також зауважив, що керівники і Сторожинеччини, і обласної влади, дбають про те, щоб забезпечити юним мешканцям нашого краю можливості для отримання якісної дошкільної підготовки та належного рівня освіти. Михайло Гайничеру разом із керівниками Сторожинецького району вручив телевізор для потреб закладу, Почесні відзнаки обласної ради, а також передав символічний ключ його маленьким господарям.

Вихованці навчально-виховного комплексу подарували гостям свята невеликий концерт, а потім всі присутні завітали у відремонтовані приміщення, де відтепер перебуватимуть малюки. Загалом заклад розрахований на 30 дошкільнят та 300 учнів. Тут відремонтовано фасад, проведено капітальний ремонт приміщень, облаштовано внутрішню вбиральню, встановлено пластикові вікна та вмонтовано жалюзі, забезпечено постачання холодної та гарячої води, закуплено дитячі меблі, тобто, створено всі належні умови для виховання та навчання дітей.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua