Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Громадянське суспільство >  В рамках Європейського тижня місцевої демократії

Прес-центр

Новини

21.10.2013 16:11

В рамках Європейського тижня місцевої демократії |  Громадянське суспільство

Тема новини: Назва теми

Всеукраїнський семінар посадових осіб апарату ВР АРК, виконавчих апаратів обласних рад з питань організаційного, інформаційного забезпечення діяльності обласних рад та взаємодії з громадськістю відбувся під егідою Української асоціації районних та обласних рад 17 - 18 жовтня 2013 року на базі Харківської обласної ради. Представники 25-ти регіонів України мали можливість ознайомитись з передовим досвідом діяльності Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» та її територіальних підрозділів. Неабияку цікавість учасників семінару викликали виступи президента УАРОР, голови Харківської обласної ради Сергія ЧЕРНОВА, першого віце-президента - виконавчого директора УАРОР, голови постійної комісії Харківської обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності Миколи ТІТОВА, доповідачів від Автономної Республіки Крим та Кіровоградської області. Незабутнє враження справила на гостей Слобожанщини подорож до міста обласного значення Чугуїв, господарі якого докладно розповіли про минувшину та сьогодення міської територіальної громади та накреслили сміливі плани розвитку низки самоврядних ініціатив, спрямованих на забезпечення умов для гармонійного розвитку міста.

       На другий день семінару його учасники ознайомились з роботою виконавчого апарату Харківської обласної ради, взяли участь у практичних заняттях та ділових іграх, які проходили під керівництвом відомого журналіста, ведучого популярних телевізійних та радіопрограм Андрія КУЛИКОВА  та експерта – аналітика Інституту громадянського суспільства Ігоря АБРАМ’ЮКА, здійснили оглядову екскурсію вулицями та проспектами першої столиці України.

  • Джерело: Інформаційно-аналітичний відділ обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua