Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Громадянське суспільство >  На шляху до загальноєвропейських цінностей

Прес-центр

Новини

19.10.2013 15:10

На шляху до загальноєвропейських цінностей |  Громадянське суспільство

Тема новини: Назва теми

В рамках цьогорічного Європейського тижня місцевої демократії органи представницької влади Чернівецької області провели низку інформаційних заходів, спрямованих на більш широке ознайомлення громадськістю з діяльністю депутатського корпусу та посадових осіб органів місцевого самоврядування Буковинського краю, самоврядними ініціативами та новаціями в житті територіальних громад сіл, селищ та міст Буковини. У прямому телевізійному ефірі програми «Ради і громада» обласної державної телерадіокомпанії «Буковина» перед жителями області виступив голова обласної ради Михайло Гайничеру. Посадові особи Сторожинецької та Новоселицької районних рад, секретарі місцевих органів представницької влади прослухали лекції щодо забезпечення доступу громадян до публічної інформації в світлі європейських норм відкритості, прозорості та гласності в діяльності органів влади. Начальник інформаційно-аналітичного відділу виконавчого апарату Чернівецької обласної ради взяв участь в роботі Всеукраїнського семінару посадових осіб апарату ВР АРК, виконавчих апаратів обласних рад з питань організаційного, інформаційного забезпечення діяльності обласних рад та взаємодії з громадськістю, який відбувся 17 – 18 жовтня 2013 року на базі Харківської обласної ради під егідою Української асоціації районних та обласних рад. Програма заходів, приурочених до Європейського тижня місцевої демократії, завершиться Днем відкритих дверей для студентів факультету історії, політології та міжнародних відносин  Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича.         

ДОВІДКОВО:

Європейський тиждень місцевої демократії - загальноєвропейська ініціатива Ради Європи, спрямована на розвиток діалогу між місцевими обраними представниками  та громадянами, що сприятиме подоланню дефіциту демократії. Проведення Тижня в Україні відповідно до міжнародно-правових зобов’язань нашої держави затверджено Указом Президента України від 27 вересня 2007 року № 922/2007 «Про Європейський тиждень місцевої демократії». У 2013 році ЄТМД відбувається в рамках «Європейського року громадян», оголошеного Європейським Союзом. 

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua