Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  У селі Бобівці на Сторожинеччині відкрито навчально-виховний комплекс

Прес-центр

Новини

15.10.2013 12:35

У селі Бобівці на Сторожинеччині відкрито навчально-виховний комплекс  |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у відкритті навчально-виховного комплексу в селі Бобівці Сторожинецького району. Він щиро привітав дітей, педагогів, мешканців села, усіх, хто долучився до того, щоб навчально-виховний комплекс, який може прийняти майже півтисячі учнів і дошкільнят, відкрив свої двері для маленьких господарів.

Михайло Гайничеру зазначив, що його відкриття є ще одним кроком на шляху до реалізації завдань державної політики щодо створення належних умов для навчання та виховання дітей; щоб юні мешканці сільських населених пунктів отримали такі ж можливості для здобуття знань, як у кращих освітніх закладах нашої держави, а також Європи, до якої сьогодні прагне Україна. Голова обласної ради висловив переконання, що реконструйований комплекс стане другою домівкою для своїх вихованців та вручив символічний ключ від закладу його директору та учням. Михайло Гайничеру також вручив Почесні грамоти обласної ради робітникам місцевих будівельних товариств, які доклали зусиль задля того, щоб сьогоднішнє свято відбулось, та передав керівнику комплексу оргтехніку для потреб закладу.

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua