Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  На конференції працівників освіти Новоселицького району

Прес-центр

Новини

29.08.2013 15:53

На конференції працівників освіти Новоселицького району |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Відбулась районна конференція працівників освіти за участю першого заступника голови облдержадміністрації Георгія Галиця, першого заступника голови райдержадміністрації Георгія Парпауца, заступника голови районної ради Василя Горбатюка, міського і  сільських голів.

     Як повідомили у Новоселицькій районній раді, учасники заходу віддали данину шани та поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку і визволителям району.

  Виступаючі проаналізували стан розвитку дошкільної, середньої і позашкільної освіти в районі, підсумки огляду-конкурсу на краще утримання та зміцнення матеріально-технічної бази навчальних і дитячих установ, обговорили шляхи вирішення проблемних питань, а також визначили пріоритетні завдання підвищення якості освіти на новий навчальний рік, впровадження інноваційних та енергозберігаючих технологій, розвитку професійної підготовки вчителів, завершення будівництва навчальних закладів тощо.

     Заступник голови районної ради Василь Горбатюк закцентував увагу на тому, що важлива роль у навчанні та вихованні дітей належить органам місцевого самоврядування, які спільними зусиллями з освітянами повинні сприяти створенню належних умов для всебічного розвитку підростаючого покоління.

     Найкращі працівники та трудові колективи освітянських закладів були нагороджені грамотами, дипломами та цінними подарунками.

      

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua