Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Наука і освіта >  На крайових зборах керівників закладів освіти

Прес-центр

Новини

22.08.2013 12:07

На крайових зборах керівників закладів освіти |  Наука і освіта

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на Крайових зборах керівників навчальних закладів області, які відбулись в палаці школярів та юнацтва «Юність Буковини». Від імені депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування Буковинського краю, від депутатів Чернівецької обласної ради та від себе особисто він щиро привітав присутніх у залі, а разом з ними - усіх педагогів Чернівецької області з наступним початком нового 2013 - 2014 навчального року. «Ми за правом пишаємось тим, що нинішнє покоління освітян Черні­­вецької області гідно продовжує славні традиції, закла­дені його поперед­никами», - наголосив Михайло ГАЙНИЧЕРУ. «Плідна діяльність освітніх закладів, уста­нов та організацій Буковини знаходить сьогодні високу оцінку на всіх рівнях – від місцевого до столичного.  З приємністю відзначаю, що саме освітян­ська громада краю одною з перших зреагувала на нагальні запити доко­рінного рефор­мування вітчизняної системи загаль­ноосвітньої школи у сенсі її наближення до кращих євро­пей­сь­­ких та світових стандартів», - підкреслив керівник крайової представницької влади. Учасників зібрання привітали та накреслили основні завдання діяльності освітніх закладів краю в новому навчальному році перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Георгій ГАЛИЦЬ та директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА, депутат обласної ради Михайло БАУЕР. Розпорядженням голови Чернівецької обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі краю, сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм та з нагоди проведення Крайових зборів керівників навчальних закладів області з порядком денним «Розвиток освіти краю в контексті нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» Почесною грамотою обласної ради нагороджено групу кращих працівників освіти області.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua