Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  На Новоселиччині реалізується спільний з Євросоюзом проект

Прес-центр

Новини

23.07.2013 09:57

На Новоселиччині реалізується спільний з Євросоюзом проект  |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

За участю голови районної ради Деомида Шови та голови районної державної адміністрації Георгія Нікітовича відбулась Міжнародна науково-практична конференція в рамках імплементації проекту “Підвищення безпеки життєдіяльності населення в долині річки Прут”, що фінансується Європейським Союзом в рамках спільної операційної програми Румунія-Україна-Республіка Молдова.

   За повідомленням Новоселицької районної ради, учасники конференції ознайомилися з кращими вітчизняними та  зарубіжними практиками в сфері управління водними ресурсами та запобігання повеням. Своїми думками з цього приводу обмінялись експерти в сфері водного менеджменту з Кельна (Німеччина), Рейнланда (Нідерланди), Орлеана (Франція), Ботошан (Румунія) та Ужгорода, Одеси, Чернівців.

      У своєму виступі голова районної ради Деомид Шова закцентував увагу на тому, що депутатський корпус району підтримував і надалі підтримуватиме усі починання, пов’язані з безпекою життєдіяльності населення Новоселиччини та реалізацію різного роду проектів на користь територіальної громади.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua