Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  Відкрито фінансування перинатального центру на Буковині

Прес-центр

Новини

21.05.2013 14:08

Відкрито фінансування перинатального центру на Буковині |  Медицина

Тема новини: Назва теми

Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь у засіданні Експертної комісії з реалізації Національного проекту  «Нове життя» щодо відкриття фінансування для створення Чернівецького перинатального центру у 2013 році, яке відбулось у Києві.  Як повідомив Департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА, керівник проекту «Нове життя» Віктор Сірман відзначив, що рішення про відкриття фінансування перинатального центру на Буковині базувалося на професійній підготовці всіх необхідних документів та конструктивному вирішенні суперечливих питань. «Представниками регіону була виконана велика робота, тому сподіваюся й на ефективну співпрацю в подальшому та впевнений, що відкриття високоспеціалізованого закладу надання перинатальної допомоги ІІІ рівня значно покращить демографічні показники Чернівецької області», - підкреслив він.

У своїй доповіді директор Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації Ігор Шкробанець зауважив, що фахівці відомства намагалися максимально врахувати усі можливості та напрацювання регіону, аби реалізувати проект якісно та з оптимальним використанням фінансових та інших ресурсів. «Впевнені, що започаткування нових технологій на базі обласної лікарні, суттєво покращить ситуацію із народжуваністю та приростом населення на Буковині», - зазначив посадовець.

«Реалізація Національного проекту «Нове життя»  у Чернівецькій області є важливим впровадженням соціальних ініціатив Президента України, які передбачають всебічну соціальну доступність й якість медичних послуг для всього населення України»,- підсумував засідання голова Експертної комісії та Перший заступник Голови Держінвестпроекту України Микола Стеблинський 

Наразі здійснюються заходи з реорганізації акушерсько-гінекологічної  служби на час реконструкції акушерського корпусу Чернівецького  обласного перинатального центру.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua