Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.07.2013 17:09
Оголошення


    На офіційному сайті Чернівецької обласної ради в розділі «Проекти регуляторних актів» оприлюднено проект рішення «Про внесення змін до рішення X сесії обласної ради VI скликання від 31 травня 2012 року №56-10/12 «Про нормативи плати за побічні лісові користування та заготівлю другорядних лісових матеріалів». Зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту рішення приймаються протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 58023, м.Чернівці, вул. Руська, 203а. Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства. Телефон/факс: (0372) 54-08-06, e-mail: liscvoulmg@i.ua

25.07.2013 09:32
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс


    з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено для визначення ринкової вартості майна, нематеріальних активів (цілісного майнового комплексу), закріпленого за Чернівецьким обласним комунальним підприємством "Бальнеологічний санаторій "Брусниця" на праві господарсь-кого відання, що є внеском Чернівецької обласної ради до статутного капіталу ТОВ "Бальнеологічний санаторій "Брусниця"

25.07.2013 09:30
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс


    з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

25.07.2013 09:27
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс на оренду нерухомого майна


    Інформація про конкурс: 1. Учасники конкурсу – юридичні та фізичні особи. 2. Мета конкурсу – визначення переможця на право укладання договору оренди за найвищою ставкою орендної плати за 1 кв.м в місяць при обов'язковому виконанні особливих умов.

02.07.2013 10:54
24 серпня 2013 року у Києві відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Парад вишиванок»


    24 серпня 2013 року у Києві відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Парад вишиванок». В рамках свята буде проведено конкурси найкращої вишиванки серед чоловіків, жінок та дітей; української пісні, виконаної дітьми акапельно; найкращого «Диво-птаха», представленого кожним регіоном; на найкращу презентацію міста (карнавальна хода) та конкурс на найчисельнішу делегацію. Детальну інформацію щодо проведення зазначеного заходу можна дізнатись за тел.: (044) 234-75-38 та на сайті http: parad-vyshyvanok.com.ua

07.02.2013 10:38
ГРАФІК прийому громадян депутатами Чернівецької обласної ради від фракції ВО "Батьківщина"


    Депутати фракції ВО «Батьківщина» Чернівецької обласної ради приймають виборців області за таким графіком: другий вівторок місяця з 10 до 13 год.; третій вівторок місяця з 14 до 17 год. в приміщенні Кімнати депутата (м.Чернівці, вул. Грушевського,1, каб.№1, тел. 55-30-37).
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  Глибоччина відзначила День Європи

Прес-центр

Новини

18.05.2013 09:44

Глибоччина відзначила День Європи |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Європи, які відбулись у Глибоцькому районі. Розпочалися святкові заходи з проведення засідання «круглого столу» на тему «Дні Європи в Україні», під час якого були обговорені питання транскордонного співробітництва України та Румунії, реалізації політики європейської інтеграції та транскордонних проектів. Було також підписано угоду між українською та румунською сторонами про продовження транскордонної співпраці. Згодом на Центральному майдані селища Глибока було проведено святкову концертну програму «Європа – наш спільний дім» за участю танцювальних, вокальних та хореографічних колективів району.

В урочистих заходах взяли участь господарі свята - голови Глибоцької районної ради Валерій Ротар та райдержадміністрації Микола Загарюк, Глибоцький селищний голова Костянтин Горячко. На святкування завітали консул Генерального консульства Румунії в м. Чернівці Корнеліу Чоботару, віце-примар міста Сірет (Румунія) Крістіан Мокрей, примар комуни Киндешти Ботошанського повіту (Румунія) Констянтин Чорнодоля, заступник начальника Чернівецької обласної митниці Володимир Головатюк, головний консультант-інспектор Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України, куратор Чернівецької області Анатолій Головатенко.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua