Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Туризм >  Буковина була представлена на Всесвітній туристичній виставці ІТВ Берлін

Прес-центр

Новини

19.03.2013 14:22

Буковина була представлена на Всесвітній туристичній виставці ІТВ Берлін |  Туризм

Тема новини: Назва теми

Чернівецька область презентувала свій туристичний потенціал на одній з найбільших туристичних виставок у світі – ІТВ Берлін у Німеччині. Цього року в ній взяли участь представники із 180 країн. Виставку відкрили канцлер Німеччини Ангела Меркель та Сусіло Бамбанг Юдойоно, Президент цьогорічної країни-партнера – Індонезії.

Туристичні можливості краю представили 2 туроператори – „Навколо світу” (директор – Ольга Савка) та „Круїз-2000” (директор – депутат обласної ради Ігор Кірєєв), та Чернівецький туристично-інформаційний центр. Україна вже вдруге була представлена на виставці сучасним загальнонацоінальним стендом, на якому була представлена і Буковина у складі Буковинсько-Подільського кластеру. Інформаційний стенд відкрили директор проекту Німецького бюро міжнародного співрбітництва GIZ Матіас Брандт, голова Національної агенції з питань туризму та курортів Олена Шаповалова, Міністр курортів і туризму Автономної Респібліки Крим Олександр Лієв, представники Посольства України в Німеччині, міські голови та їх заступники міст Київ, Донецьк, Чернівці, Феодосія, Євпаторія тощо. За оцінкою Кельнської бізнес-школи, національний стенд України зайняв 5-е місце серед європейських стендів за критеріями комунікаційної складової, заходів, дизайну, послуг на стенді, креативності. 

         Така потужна презентація українського туристичного потенціалу на всесвітній виставці стала можливою завдяки підтримці проекту Німецького бюро міжнародного співробітництва GIZ. Також в межах проекту GIZ в Німеччині в ці дні перебувала делегація з 3 регіонів України – Чернівецької та Донецької областей і Автономної Республіки Крим. Від Буковини в ній взяли участь представники Чернівецької обласної та міської рад.

         Крім участі у виставці, члени делегації ознайомилися з кращим досвідом розвитку сталого туризму в Федеральній землі Бранденбург, відвідавши міста Кремен, Нойруппін, Рейнсберг та вивчивши роботу туристично-інформаційних центрів, туристичних асоціацій, кращий досвід муніципалілетів у впровадженні водного, ведосипедного, спа, оздоровчого, гастрономічного туризму. Особлива увага була приділена берзбар’єрному туризму – делегація відвідала унікальний навіть для Німеччини готель для людей з обмеженою мобільністю, де створені всі умови для перебування та повноцінного відпочинку  інвалідів.

         Члени делегації також взяли участь у представленні різних видів екстремального, навчального, релігійного, пізнавального туризму в павільйонах інших країн. Набутий під час візиту досвід та контакти будуть використані при розробці проектів міжрегіонального та міжнародного співробітництва Чернівецької області, одним з ключових пріоритетів розвитку якої визначено туризм.

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua