Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.07.2020 15:53
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  Глибоччина відзначила свято «Мерцішор – 2013»

Прес-центр

Новини

04.03.2013 08:54

Глибоччина відзначила свято «Мерцішор – 2013» |  Культура

Тема новини: Назва теми

У Глибоцькому районному комунальному будинку творчості та дозвілля відбувся третій регіональний фестиваль румунського фольклору «Мерцішор – 2013». Участь у фестивалі взяли голова обласної ради Михайло Гайничеру, перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць, голови Глибоцької районної ради Валерій Ротар та райдержадміністрації Микола Загарюк, народні депутати України Геннадій Федоряк та Іван Попеску, офіційні делегації з міста Сірет та комуни Дубравени Сучавського повіту сусідньої Румунії. Про це повідомили у Глибоцькій районній раді.

У рамках свята 108 жителькам Глибоччини вручено нагрудні знаки та посвідчення до почесного звання «Мати-героїня». Керівник крайової представницької влади висловив подяку присутнім у залі матерям-героїням за те, що подарували своїм дітям життя, навчили любити, творити добро, бути достойними громадянами нашої держави.

Під час фестивалю свою самобутню культуру та творчість продемонстрували фольклорний гурт «Бабинські свашки» села Бабино Вижницького району, танцювальний колектив «Гіочел» села Горбово Герцаївського району, гурт з села Костичани Новоселицького району, а також НААТ "Ізвораш" Глибоцького РКБТД та інші фольклорні колективи Глибоцького району.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua