Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Туризм >  До реалій та перспектив розвитку туристичної галузі області

Прес-центр

Новини

26.02.2013 17:26

До реалій та перспектив розвитку туристичної галузі області |  Туризм

Тема новини: Назва теми

26 лютого 2013 року відбулось спільне засідання  постійної комісії з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, туризму та паливно-енергетичного комплексу Чернівецької обласної ради (голова – депутат Марина КИРИЛЮК) та управління інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації (начальник – Дмитро ПАВЕЛ).  На засіданні, в роботі якого взяли участь посадовці  районних державних адміністрацій, виконавчих органів Чернівецької та Новодністровської міських рад, відповідальні за розвиток туристичної сфери, а також керівники низки неурядових організацій, розглядалися актуальні проблеми розвитку туристичної галузі Чернівецької області.

Учасники засідання обговорили питання розвитку транскордонного співробітництва, проаналізували стан об’єктів туристичної сфери в районах та містах обласного значення, розглянули низку пропозицій щодо календарного плану заходів, передбачених на 2013 рік Програмою розвитку туризму у Чернівецькій області на 2013-2015 роки. Значну увагу учасники діалогу приділили стану та перспективам розвитку сільського та зеленого туризму, інформаційній та маркетинговій складовим організації туристичного бізнесу, ролі органів місцевого самоврядування та громадських об’єднань у спільній роботі щодо посилення зацікавленості жителів Буковини зі створення малих об’єктів сільського та зеленого туризму  в найбільш привабливих для туристів районах та місцевостях області.  Йшлося також про перспективи спортивного туризму та застосування активних форм відпочинку громадян, використання кластерного підходу в питаннях розвитку сільського та зеленого туризму на території Буковинського краю.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua