Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя національних громад >  У Чернівцях створено Польський культурно-освітній центр

Прес-центр

Новини

04.02.2013 15:39

У Чернівцях створено Польський культурно-освітній центр  |  Життя національних громад

Тема новини: Назва теми

Чернівецька міська рада затвердила Положення польського культурно-освітнього центру національних меншин при Чернівецькій гімназії №3. Про це повідомив сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.  

Створення центру сприятиме задоволенню культурно-освітніх потреб польської національної меншини України. Серед його основних завдань - вивчення польської мови, літератури, історії, географії та народознавства; знайомство та популяризація культурної спадщини, національних традицій, звичаїв та обрядів польського народу; виховання поваги до національних цінностей інших націй і народів.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua