Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Різне >  «Буковинська книга» розширить мережу книжкової торгівлі в області

Прес-центр

Новини

25.01.2013 11:50

«Буковинська книга» розширить мережу книжкової торгівлі в області |  Різне

Тема новини: Назва теми

Головна мета створення обласного комунального підприємства «Буковинська книга» - убезпечення мережі комунальних книгарень у Чернівцях від банкрутства, створення потужного конкурентоспроможного гравця на ринку книготоргівлі області. Згідно з розробленою управлінням з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації концепцією, новостворене підприємство займатиметься книготоргівлею, видавництвом, поліграфією, забезпеченням закладів освіти регіону навчальним і наочним приладдям.

Як повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації, перед обласним комунальним підприємством «Буковинська книга» поставлено завдання зберегти нині діючі комунальні книгарні у Чернівцях, розширити мережу книгорозповсюдження до 20 книжкових магазинів і пунктів продажу книжок в райцентрах і великих населених пунктах області, створити дитячу книгарню, книгарню-клуб, асоціацію книговидавців і книгорозповсюджувачів, веб-сайт «Буковинська книга», через який можна замовляти літературу тощо.

Ефективність новоствореного підприємства, як вважають розробники концепції, базуватиметься на сучасному менеджменті, застосуванні інформаційних технологій, проведенні брендінгу і PR-кампанії, оптимізації структури, пільгових умовах оренди приміщень, залучення позабюджетних коштів. Новостворене підприємство отримуватиме замовлення за бюджетні кошти на поліграфічну продукцію, навчальну літературу, шкільне приладдя, книговидання.

Концепція передбачає, що колишні працівники комунальних підприємств книготоргівлі в результаті реорганізації забезпечуються рівноцінною роботою в обласному комунальному підприємстві «Буковинська книга». Окрім цього, у ньому діятиме спостережна рада, до якої увійдуть  представники буковинської еліти, відомі та авторитетні у краї фахівці. 

 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua