Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  З нагоди перемоги на парламентських виборах в Румунії

Прес-центр

Новини

12.12.2012 16:20

З нагоди перемоги на парламентських виборах в Румунії |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру надіслав привітання голові Сучавської повітової ради Кетеліну Іоану Некіфору з нагоди перемоги Соціал-ліберальний союзу, який здобув 60% голосів на виборах до парламенту Румунії 9 грудня 2012 року. Соціально-демократичного союзу, членом якого є чинний голова Сучавської повітової ради, входить до Соціал-ліберального союзу.

«Щиро вірю, що давні дружні взаємини між нашими двома регіонами і надалі слугуватимуть запорукою гармонійного розвитку багатогранних двосторонніх зв’язків між Чернівецькою областю та Сучавським повітом, - йдеться у привітанні, - сприятимуть розширенню взаємовигідного та багатогранного транскордонного співробітництва, примножуватимуть традиції добрих взаємин між депутатами Чернівецької обласної ради та радниками Сучавської повітової ради, служитимуть зміцненню економічних, наукових, культурних та гуманітарних контактів між жителями двох наших регіонів, між українським та румунським народами».

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua