Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  В Чернівецькій області буде створено 12 центрів первинної медико-санітарної допомоги

Прес-центр

Новини

06.12.2012 15:13

В Чернівецькій області буде створено 12 центрів первинної медико-санітарної допомоги  |  Медицина

Тема новини: Назва теми

У Чернівецькій області триває створення центрів первинної медико-санітарної допомоги.  Про це повідомив Департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької облдержадміністрації. Рішення про створення центрів прийняли Сторожинецька та Глибоцька районні та Чернівецька міська ради. В інших районах питання про створення центрів первинної медико-санітарної допомоги на їхніх адміністративних територіях розглянуть грудневі сесії районних рад.

Організаційні питання їх відкриття  та налагодження роботи обговорювались на розширеній нараді під головуванням заступника голови Чернівецької облдержадміністрації Кирила Крищенка за участю голів районних державних адміністрацій та представників районних рад. Планується, що 12 центрів розпочнуть роботу до лютого 2013 року, а до кінця року відкриється ще декілька. 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua