Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Туризм >  Представники Глибоцької районної ради взяли участь у Національному туристичному ярмарку в Румунії

Прес-центр

Новини

21.11.2012 16:46

Представники Глибоцької районної ради взяли участь у Національному туристичному ярмарку в Румунії |  Туризм

Тема новини: Назва теми

 Делегація Глибоцької районної ради спільно з представниками примарії м.Сірет (Румунія) взяли участь у Національному туристичному ярмарку Румунії в Бухаресті. Вони презентували спільний транскордонний проект розвитку туризму, за який отримали Диплом за підписом Генерального директора ярмарку Маріана Сучу. Про це повідомили у Глибоцькій районній раді. Делегація від Глибоччини виявилась єдиною з України, тож заступник голови Глибоцької районної ради Петро Тимофтій та керуючий справами ради Аркадій Бужак представляли не лише свій район, а й Буковину загалом. За результатами презентації 12 туристичних фірм Румунії уклали з авторами проекту угоду про співпрацю. Як відзначили керівники райради, румунська сторона зацікавлена у співпраці, водночас потребує вирішення питання спрощення перетину кордону, розбудови туристичної інфраструктури, покращення стану доріг. Загалом у ярмарку, окрім повітів, міст та комун Румунії, які мають визначні архітектурні пам’ятки, музеї, підсобні промисли та розвинутий зелений туризм, взяли участь туристичні фірми, агенції та представники готельно-ресторанний бізнесу з різних країн світу.

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua