Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика >  За ефективний діалог між владою та громадою

Прес-центр

Новини

19.11.2012 13:56

За ефективний діалог між владою та громадою  |  Інформаційна політика

Тема новини: Назва теми

Сьогодні на щотижневій апаратній нараді за участі керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних відомств центральних органів виконавчої влади голова облдержадміністрації Михайло ПАПІЄВ наголосив на необхідності залучення якомога ширшого кола громадськості до формування регіональної політики краю, до обговорення бюджету на 2013 рік, визначення пріоритетних напрямків розвитку області, а також активізації роботи громадських рад при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Як повідомила прес-служба обласної державної адміністрації, Михайло ПАПІЄВ висловив переконання, що саме таким чином буде пришвидшено вирішення багатьох проблем краян і підвищено ефективність роботи крайової влади задля добробуту буковинців. « Виїжджаючи на робочі наради в райони, я особисто переконався в тому, що у спільному конструктивному діалозі з людьми можна знайти чимало методів й способів вирішення питань буковинців. Влада не може ефективно працювати без діалогу з громадою. І саме до такого діалогу я закликаю усіх присутніх», - повідомив голова обласної державної адміністрації.

За словами Михайла ПАПІЄВА, Уряд поставив завдання вишукати нові канали взаємодії з громадою за допомогою новітніх технологій, зокрема Інтернету, та розширення можливостей функціонування інститутів громадського суспільства й самоврядування. Варто також розширити коло питань для їх колективного вивчення, опрацювання та впровадження. «У нас спільна мета – розвиток та успішність Буковини, як краю, в якому варто жити. А тому досягати цієї мети ми повинні також разом, інтегрувавши наші сили, можливості, досвід та ідеї», - підсумував керівник крайової виконавчої влади.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua