Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

20.07.2012 11:28
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Мельником Р.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Мельника Руслана Васильовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  На засіданні постійних комісій обласної ради

Прес-центр

Новини

17.07.2012 15:20

На засіданні постійних комісій обласної ради |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Питання про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік та його виконання у І кварталі поточного року розглянули постійні комісії з питань освіти, науки, культури, спорту та молодіжної політики (голова комісії Володимир ГРЕБЕНЩИКОВ) та з питань охорони навколишнього природного середовища, природокористування та земельних відносин (заступник голови комісії – Вячеслав ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ). Депутати заслухали та взяли до відома інформації Головного фінансового управління облдержадміністрації із зазначених питань, погодились із запропонованими проектами рішень та вирішили внести їх на розгляд чергової сесії обласної ради.

Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, спорту та молодіжної політики розглянула також низку профільних питань. Зокрема, обговорювався хід виконання у 2011 році Регіональної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2012 роки. Було внесено зміни до Регіональної програми відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних, пам’ятних та знаменних дат, заохочення та заслуги перед Чернівецькою областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2011-2015 роки. Народні обранці підтримали клопотання Головного управління освіти і науки облдержадміністрації щодо відміни та призначення іменних стипендій дітям-сиротам.  Депутати розглянули лист Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі та вирішили підтримати внесення змін до законодавчих актів України стосовно заборони розміщення реклами на обкладинках та внутрішніх сторінках шкільних зошитів, щоденників, підручників та посібників, призначених для використання у загальноосвітніх навчальних закладах.

 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua