Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

03.08.2012 09:41
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Павлюком М.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Павлюка Михайла Вікторовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

20.07.2012 11:28
Про проведення особистого прийому громадян депутатом обласної ради Мельником Р.В.


    У відповідності до звернення депутата обласної ради Мельника Руслана Васильовича подаємо інформацію про час та місце здійснення ним особистого прийому громадян та контактний телефон.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди Дня міста Сокиряни

Прес-центр

Новини

13.07.2012 15:46

З нагоди Дня міста Сокиряни |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

          Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня міста Сокиряни. «Незважаючи на те, що перша письмова звістка про ваше місто датується 1666 роком, все ж його долю, як і долю десятків тисяч сокирянців, можна за правом назвати щасливою», - зазначив у вітальному слові Валентин МАНІЛІЧ. Адже саме на цій благословенній землі народились, зростали, мужніли сини та доньки України, які досягли вершин визнання у різних сферах людського буття, державному, суспільному та культурному житті українського, молдовського, єврейського та інших народів, представники яких з давніх давен населяли цю гостинну землю». Заступник керівника крайової представницької влади вручив Почесні грамоти обласної ради Ользі ДОСЯК – завідувачці відділом аптеки №28 м. Сокиряни, Майі РЕПЕСІ – приватному підприємцю, Костянтину САВЧЕНКУ – редактору міської газети «Сокиряни – сім днів», Ользі    ШТРЕЙС – начальнику відділу Сокирянського районного центру зайнятості.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua